2011 m. lapkričio 27 d., sekmadienis

Sunday ir oras

Na va kaip ir kiekvieną blo'gą pradedu rašyti nuobodžiai ir  monotoniškai. Tai va Šiandien jau sekmadienis. Rytoj tas baisusis PIRMADIENIS ,kuris šį kartą bus nebaisus. Na, gal ne visai.. Ryt neeisiu į mokyklą, nes visdar sergu ir tikrai  nei kiek nepagerėjo. Gerklę skaudą, pilvas groją balades, nes beveik nieko nevalgau...   Na, bet tikiuosi su vaistų pagalba rytoj  bent kažkiek turėtų pagerėti. Mmh.. Turbūt jau užteks apie mano tas ligas, blogą nuotaiką ir t.t.

Sėdžiu dabar prie kompiuterio, žiūriu pro langą į labai lietingą, šaltą, vėjuotą bei šiurpų orą ir tikrai nesinori net iškišti galvos pro duris..  Jau tikrai čia nerudeninis oras, labiau primena žiemą, tik dar sniego nematyti. Na man būtų jaukiau su sniegu, kažkaip oras atrodytų ne toks baisus, na aišku  jei ne oštų kokia pūga..  Turbūt kažkiek laukiu to pirmojo sniego. Gražu kai būna viskas balta, medžiai apsigaubę šerkšnu.. Na, tik nepatinka kai šlapias sniegas, peršlampa batai, ir kai  kokie klasiokai ar kiti nesveiki žmonės bando išmaudyt... Na bet tai nėra labai didelė problema.
Tas pirmas sniegas man asocijuojasi su žiema, kad ji jau atėjo. Kad netrukus laukia Kalėdos, Naujieji Metai ir Gimtadienis. Na bet apie šias nuostabiausias man šventes, parašysiu kituose blog'uose...


Gero jums ateinančio pirmadienio  : )

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą