2012 m. sausio 24 d., antradienis

Kelias, į bedugnę...

Yra žmonių, kurie galvoja apie save per gerai. Galvoja, kad jie yra pasaulio bamba. Jei nedarai to ko jie, jei neįtinki jiems savo išvaizda, jie būtinai iš tavęs išsityčiosis visais įmanomais būdais.
Kartais jiems gali nepatikti be jokios priežasties. Jie mano, kad  yra geriausi,protingiausi, o visi kiti yra nulis. Jie niekada nepažiūrės į save, niekada neras savyje trukūmų. Jie tik kitame žmoguje visada ieškos kabliuko ir tyčiosis negalvodami visiškai ką daro, nesuprasdami, kad tas žmogus gali skaudžiai iškesti savo viduje. O kiti į patyčias tiesiog nežiūri,užsisuka ir nieko nedaro. Galbūt bijo kažkiek padėti tam žmogui, bijo būti patys pajuokos objektu. Juk jeigu nepadyrime to mes, neadarys niekas kitas. Štai kur smunka mūsų visuomenė, į BEDUGNĘ. Kaikuriuose žmonėse nebeliko neik kiek tolerancijos, pagarbos, gerumo ir viso kito. Visą tai naikina PINIGAI. Viskas padengta melu ir pinigais. Politika,ligoninės,teismai, verslas, bankai, policija, visur padengta pinigais,visi tik laukia gauti kyšį. Besaikis pinigų noras mus daro žiauresniais ir nežiūrinčiais į artimus žmones, nepadedančiais jiems, nejaučiančiais jiems šilumos.
Kur dingo žmonių noras įrodyti tiesą?Tobulinti savo profesiją gera praktika?...
Na taip, gryžkime prie patyčių. Kita vertus, jos irgi prasideda nuo pinigų ar tiesiog blogos interneto,televizijos įtakos. Žmonės tampa žvėrimis,naikinančiais Žmoniją.. Susimąstyti dar nevėlu, bet ar tai padaryti įmanoma??

1 komentaras: