2011 m. lapkričio 22 d., antradienis

Maistas ir kitos nesamonės...

Na  va antradienio vakaras. Turbūt keista, kad rašau savaitės  bėgyje.. Paprastai visada neturiu ką parašyt. Bet šiandien išimtis.
Tai vat vakar pramiegojau į mokyklą, tai išsimiegojau ir visą dieną praleidau namie. Labai pasisėkė, pavyko išvengti kūno kultūros, nes per ją visada pavargstu, suprakaituoju ir šiaip nekaip atrodau.. Na o namie  nieko doro nenuveikiau. Visą dieną praleidau žiūrėdama TV, sėdėdama prie kompiuterio ir valgydama. Taip, taip VALGYDAMA. Nepagalvokit, kad aš priklausoma nuo maisto ar šiaip sveriu TONĄ.
Tiesiog kartais išeina taip, kad  iš nieko neveikymo norisi dažnai atidaryt šaldytuvą... : D NA BET UŽTEKS APIE TĄ VALGYMĄ.

Na šiandien antradienis ir į mokyklą deja teko eit, bet buvo tik 3 pamokos, tai labai pasisekė. Grįžau namo anksti. Na bet prieš važiuojant namo įvyko daug blogų dalykų, na sakykim "FAIL'iškų" . Na galiu pasakyti tik tai, kad prie manęs ir draugės priekabiavo kažkokie nepažystami, "baisuokliai". Deja, dar labai įkyriai priekabiavo išprotėjęs klasiokas... Mhh.. Na,daugiau nepasakosiu.
Taigi geriausia tai, kad šią savaitę man reik eit  tik 4 dienas į mokyklą.  Kelios  mokytojos serga. Tikiuosi neateis dar ilgai, tai turėtų savaitėlė būt trumpa.  : )
Tai vat, nuotaika visai nebloga. Na aišku  labai sunku keltis anksti ryte, na bet kaip nors ištversiu šią savaitę.  Dar plius penktadienį mokykloje bus  linksmas renginukas, tad bus tikrai linksma .
Gero vakaro : )

2 komentarai:

  1. 'panelės galiu prie jūsų pastovėt ,skaniai kvepiat ': D nesveiki dude'ai :DDDDDD
    Joaaa, friday friday : oo

    AtsakytiPanaikinti
  2. joūū :DD "ką padarysiu kad aš toks baisus" :DD

    AtsakytiPanaikinti